Ovog oktobra pripremili smo za vas nove naslove u katalozima Video kluba. HBO katalog biće bogatijiza premijeru serije Nadzirači, izvršnog producenta Dejmona Lindelofa. Smeštena u alternativnoj istoriji u kojoj maskirane pobunjenike smatraju otpadnicima. Redžina King predvodi glumačku ekipu kao Andžela Abar, koja nosi dve maske: jednu, glavne detektivke u policiji Talse i drugu, supruge i majke troje dece. Džeremi Ajrons glumi ostarelog i uobraženog britanskog lorda, Don Džonson je Džad Kroford, šef policije u Talsi, Džin Smart je agent FBI-ja, Lori Blejk, a Tim Blejk Nelson je detektiv Uveličavajuće Staklo.

Najnovija verzija Robin Huda stiže u Cinestar Premiere Plus katalog.Ovaj epski lopov i ratnik već celi vek tera filmadžije da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući reditelju Otu Baturstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svetskih lokacija. Ova verzija Robin Huda govori o mladim danima poznatog lopova i otkriće detalje koji su Robina podstakli da se van zakona bori za običnog čoveka. Robin i njegov partner Mali Džon (Džejmi Foks) tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja. Uživaćete u ovoj uzbudljivoj akcionoj avanturi prepunoj eksplozija, ludih scena borbi kao i bezvremenske romantike.

Baptiste je serija nastala iz drame „Nestali“ koju su napisali Džek i Hari Vilijams. Svoju premijeru je doživela na BBC One, posle samo nekoliko meseci, dolazi u katalogu Pickbox. Žulijen Batist je na odmoru u Amsterdamu, u poseti svojoj ćerki koja se nedavno porodila. Ali zbog besposlice uskoro postane nervozan, pa se sastane sa komandirkom policije u Amsterdamu koja ga uputi na slučaj nestale prostitutke. Batist se uskoro nađe uronjen u tamu kriminalnog podzemlja u Četvrti crvenih fenjera i otkrije složenu mrežu prevara i laži.

Sve što vam preostaje je da uđete u Video klub i izaberete sadržaj za sebe.

Izvor: totaltv.tv