Vaš #1 izbor usluge televizije

Total TV ima veliki broj preporuka od strane korisnika pogotovo iz manjih mesta u Srbiji koji su imali velike probleme prilikom digitalizacije. Zahvaljujući Total TV više ne razmišljaju o anteni, prekidu signala, izboru kanala itd. jer sve to rešavaju naši instalateri. Brzo, lako i efikasno!

Bilo gde u Srbiji

Bez tehničkih preduslova

Najkvalitetnija usluga televizije

 Akcija prvih 10 meseci 499 dinara do 30.04.2023.

Pozovite nas što pre na broj 060/519-519-0 kako bi mogli da uživate u najboljIm košarkaškim takmičenjima u Evropi ove zime – EUROLEAGUE i EUROCUP. Ekskluzivno samo na Total TV-u!

U našoj ponudi ima preko 200 kanala tako da svako od ukućana ima šta da gleda tokom praznika! Najpopularniji kanali su svakako N1, Nova S, Sport Klubovi, IDJ, FOX, HBO, Cinestar Premiere. Pogledaj celokupan spisak kanala raspoređen po paketima.

Utisci korisnika o Total TVu

Izdvajamo najčešće utiske i razloge zašto se korisnici odlučuju za Total TV.

“Volim i uživam da gledam sportske kanale. Najviše košarku i fudbal. Tražio sam dugo operatera koji će mi ponuditi kvalitetan sadržaj i HD sliku bez prekida i seckanja. Ovo mi je četvrta godina uz Total TV i ne bi ga nikad menjao! Jedva čekam da počne Evroliga i Evrokup kako bi gledao najbolju evropsku košarku. Dok ostali razmišljaju kako i gde će gledati utakmice ja imam Sport Klubove i ne brinem o tome.”

Nemanja, 32 godine.

“Ponuda kanala je takva da ne znam šta bih pre gledala. Emisije o prirodi i kuvanju su mi omiljene. Dok neretko i pustim Novu S ili N1 koje slušam u pozadini dok obavljam kućne aktivnosti. Naravno sve to dok ne uzmu deca daljinski i okrenu jedan od mnogih dečijih kanala, nakon čega nastavim da gledam na telefonu preko EON aplikacije “

Jasmina, 41 godine.