Gledaoci u Srbiji će od danas pa sve do 11. jula na satelitskoj usluzi televizije TOTAL TV-a i kanalu Nova S imati priliku da uživaju u utakmicama Evropskog prvenstva u fudbalu na kojem će se za titulu takmičiti 24 najbolje reprezentacije kontinenta.

Fudbalski spektakl počinje večeras utakmicom Turska – Italija u 21 sat, a gledaoce u narednih 30 dana očekuje 51 utakmica grupne i nokaut faze takmičenja, sve do velikog finala zakazanog na londonskom Vembli stadionu 11. jula. Već sutra 12.6. su na programu utakmice Vels-Švajcarska, Danska-Finska i derbi drugog dana Belgija-Rusija.

Pored prenosa mečeva, ljubitelji fudbala će na Total TV-u imati priliku da u studijskim emisijama pre i posle utakmica čuju najeminentnije stručnjake koji će analizirati i komentarisati šampionat a sa kojima će razgovarati novinari Sport kluba.

Gledaoci Total TV-a, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo kad i bilo gde u Srbiji uz specijalnu akciju 6 meseci po 1 dinar! Pogledajte pakete.

A tok svih utakmica, detalje, analize, video materijale kao i brojne intervjue, stručne komentare, zanimljivosti i ekskluzivan materijal biće u prilici da prate i u specijalu posvećenom Evropskom prvenstvu na portalu nova.rs.

EURO 2020 biće poseban u mnogim aspektima. U čast 60. godišnjice UEFA EURO, organizatori su, prvi put u odlučili da prvenstvo bude održano u 12 različitih evropskih gradova. Ipak, pandemija koronavirusa poremetila je prvobitni plan UEFA, pa je konačan broj gradova koji će ugostiti najbolje evropske selekcije sveden na 11. Tako će se najbolji evropski fudbaleri za titulu prvaka Evrope takmičiti na stadionima u Amsterdamu, Bakuu, Bukureštu, Budimpešti, Kopenhagenu, Glazgovu, Londonu, Sankt Peterburgu, Sevilji, Minhenu i Rimu.

Polufinale i finale odigraće se na legendarnom stadionu Vembli u Londonu, koji će nakon 1996. godine još jednom ugostiti glavni spektakl evropskog fudbala.

Pogledaj spisak digitalnih kanala u ponudi Total TV-a.
Pozovite nas na 060/45-35-410 i iskoristite neverovatnu letnju akciju od samo 1 dinar – prvih 6 meseci !

Za vas smo obezbedili i najbržu instalaciju u roku od 72h ili kraće. Zato ne čekajte! Naručite vaš Total TV!