Praznična TOTAL TV tradicija se nastavlja!

Od 8. decembra do 12. januara SVI TOTAL TV korisnici moći će da uživaju u dodatnim kanalima*, otključanim filmskim i serijskim sadržajima u Video klubu sa preko 19.000 naslova, kao i HBO Premium paketu i posebnom iznenađenju koje smo u saradnji sa shoppster.com spremili za vas!

Dodatne kanale i Video klub* otključavamo automatski, a nakon aktivacije putem MojSBB naloga ili aplikacije u HBO Premium paketu čekaju vas HBO i Cinemax kanali, kao i HBO GO i HBO OD usluge i najpopularnije serije i filmovi.

Ne zaboravite da trenutno imamo akciju za nove korisnike – 12 meseci po 699 dinara mesečno. OVDE možete pogledati pakete. Dok OVDE možete videti i sve kanale iz naše ponude. Za naručivanje usluge možete nas pozvati na 060/519-519-0 ili 060/45-35-410.

Naše Premium korisnike obradovaćemo sa hit filmovima i serijama za celu porodicu u posebnom katalogu „Naš poklon“ u okviru Video kluba.

U saradnji sa shoppster.com ove godine imamo još jedno iznenađenje za sve naše korisnike – obezbedili smo vaučer u iznosu od 2.000 dinara. Vaučer možete iskoristiti od 11. do 31. decembra prilikom kupovine na shoppster.com u iznosu od 8.000 dinara i više, bez uračunatih troškova dostave.

Sve što je potrebno je da se registrujete na shoppster.com podacima sa MojSBB naloga i prilikom kupovine unesete kod SBB-NG. Na taj način vaš račun će biti umanjen za 2.000 dinara.

Praznična TV čarolija u vašem domu može da počne.

Srećni praznici!

Vaš Total TV!

*Svi dodatni TV kanali biće otvoreni automatski, osim kanala iz Zadruga paketa koji nije deo promocije.
*Naši korisnici mogu da gledaju Video klub preko EON mobilne aplikacije