TOP kanal 25. marta menja ime u Nova S i postaje deo brenda Nova TV, koji predstavlja najveću televizijsku regionalnu mrežu. Gledaoce očekuje nov i bogat kolažni program – zabavne i političke talk show emisije, informativni, dokumentarni i sportski sadržaji kao i vrhunske domaće i strane serije i filmovi.

Program Nova S kanala otvara se utakmicom fudbalskih reprezentacija Srbije i Portugalije. United Media otkupila je prava prenosa svih utakmica kvalifikacija za EURO 2020. koje igra reprezentacija Srbije, kao i prenose Lige nacija.

Na ovom kanalu gledaoci će moći da prate i informativni program koji čine vesti koje realno odslikavaju stvarnost u Srbiji, pojačan talk show emisijom Olje Bećković “Utisak nedelje” i emisijama Insajdera Brankice Stanković “Male Velike priče” i “Insajderov pregled nedelje”. Nova S biće prepoznatljiva i po zabavnom programu, kultnoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i jutarnjem programu “Mentalno razgibavanje”. Verujemo da publika sa nestrpljenjem očekuje i nove epizode serija “Žigosani u reketu”, “Senke nad Balkanom”, “Ubice mog oca”, a uskoro će biti emitovana i najnovija ostvarenja “Zaspanka za vojnike” i serijal “Mile protiv tranzicije”.

Nadamo se da će Nova S postati vaše najbolje mesto za zabavu i informisanje, koje vam je dostupno preko Total TV platforme.