Leto se zvanično bliži kraju, ali jesen donosi nove uzbudljive naslove za ljubitelje kvalitetnih serija i filmova.

HBO OD katalog donosi novu seriju Scene iz braka, koja će biti dostupna od 13. septembra.

Serija je rađena prema švedskom klasiku Ingmara Bergmana, koji preispituje predstave o ljubavi, mržnji, želji, monogamiji, braku i razvodu iz ugla savremenog američkog para. Mira (Džesika Častejn) se u braku ne oseća ispunjeno, a Džonatan (Oskar Ajzak) je predusretljiv i inteligentan profesor filozofije koji očajnički želi da održi njihovu vezu.

Blokbaster Klub srećno razvedenih je komedija o dvojici cimera koji pokušavaju da se zabave nakon razvoda. Ubrzo im se pridružuju i drugi razvedeni, razdvojeni i samci koji traže utočište, a njihova vila postaje VIP klub u koji su pozvani svi željni zabave i slobode. Klub ima jedan moto: nemaš pratnju, nemaš problema. Film je dostupan od 20. septembra u okviru Cinestar Premiere Plus kataloga.

Ukoliko volite misteriju, ne smete da propustite seriju Slučaj podmornice Vidžil čija premijera se očekuje 27. septembra u katalogu Pickbox Now. Radnja prati tajanstvene okolnosti oko nestanka škotskog ribarskog broda i smrt u podmornici HMS Vidžil, što će policiju dovesti u sukob s mornaricom i britanskim tajnim službama.

Birajte šta želite da gledate iz bogate ponude naslova serija, filmova, dokumentaraca – samo uz EON Video klub, preko EON mobilne aplikacije na telefonu, tabletu ili računaru.

Izvor: totaltv.tv