Novogodišnji i božićni praznici su vreme kada je porodica na okupu, a tada su kvalitetni filmovi prava čarolija koja upotpuni prazničnu atmosferu.

Jedna takva čarolija dolazi uz HBO katalog koji ovog decembra postaje bogatiji za osam filmskih naslova o Hariju Poteru. U roku od jedne decenije snimljeno je osam filmova o malom čarobnjaku Harryju Potteru, koji su nastali na osnovu knjiga J.K.Rowling. Sve je počelo sad već davne 2001. godine kada je snimljen prvi film pod nazivom “Hari Poter i kamen mudrosti“, dok je poslednji iz ovog serijala “Hari Poter i relikvije smrti: 2 deo” snimljen 2011. Ovih osam filmova zaradili su ukupno preko sedam milijardi dolara. Okupite celu porodicu kako biste zajednički uživali u ovoj jedinstvenoj bajci.

U katalogu Nova S Play još 8. novembra stigla je dugoočekivana druga sezona popularne serije Senke nad Balkanom koja je nastala u originalnoj produkciji United Media, od autora Dragana Bjelogrlića. Istog dana imali ste i mogućnost da bilo gde u Srbiji bindžujete, odnosno da pogledate sve nove epizode odjednom onda kad to vama odgovara kroz katalog Senke nad Balkanom 2. Kako ne biste čekali svaki naredni ponedeljak na po jednu novu epizodu, možete i dalje putem bindža odmah otkriti koju tajnu krije Žrnov. Stvari koje će se tamo desiti imaće dalekosežne posledice po sve naše junake i ko zapravo stoji iza svih misterioznih ubistava.

Ako ste voleli romantične komedije “Neplanirano venčanje” sa Metju Meonahijem, “Dogodilo se na Menhetnu” i “Za sve je kriva svekrva” sa Dženifer Lopez u glavnim ulogama, ovu ćete obožavati! Film Drugi čin stiže kroz katalog Cinestar Premiere Plus. Radnja filma prati Maju (Dženifer Lopez), trgovca , koja potpuno menja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspeti u životu. Maja živi u Kvinsu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodele nekom drugom, uz pomoć falsifikovane biografije i najbolje prijateljice Žoan dobije kancelarijski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno da poradi na svom stilu.

Izvor: totaltv.tv