Verujemo da su mnogi od vas morali da promene planove za letovanje. Mi vam nudimo sasvim adekvatnu zamenu za zabavu i opuštanje, sa preko 18.000 naslova u Video klubu.

Novi Disney katalog u našem Video klubu, od 1. avgusta u ponudi ima naučno-fantastičnu seriju Gabby Duran & The Unsittables, koja će animirati tinejdžere željne dobre Sci-Fi komedije.

Od 3. avgusta u Pickbox katalogu gledajte premijeru serije Trovanja u Solsberiju, rađenu po istinitom događaju iz 2018. godine, kada su u britanskom gradu Solsberiju otrovani ruski tajni agent Sergej Skripalji i njegova ćerka Julija.

U HBO OD katalogu 16. avgusta imaćete priliku da pogledate blokbaster Džumandži: Sledeći nivo, u kojem se poznata ekipa vraća u davno zaboravljenu igru Džumadži da spasi svog prijatelja. Međutim, pravila su se promenila, novi likovi su se pojavili, a igra nikad nije bila teža i opasnija.

Nekad samo jedan dobar film ili serija mogu da poprave ceo dan, zato se prepustite novim naslovima u našem Video klubu, putem EON aplikacije.

Izvor: totaltv.tv