“Pred svaki početak nove sezone naše emisije preispitujemo se ‘hoćemo li umeti, hoćemo li znati, hoće li pametni i dobri ljudi i dalje želeti da nam dolaze u šou’… Iako znamo koliko gledaocima znači naša emisija i koliko nas željno iščekuju, ne možemo a da se ne zapitamo hoćemo li opravdati njihovo poverenje, pažnju i ljubav? Pritom, ovo je ne samo nova sezona već i novi početak na Novoj televiziji. Imamo tremu. Jer nam je stalo. I jedva čekamo da istrčimo na teren i nastavimo da radimo ono što radimo već šest godina…. Ajmo mi ono naše”, poručuje Zoran Kesić gledaocima.

“Verujemo da se na Novoj Zoran Kesić i njegova ekipa neće osećati usamljeno jer ova televizija neguje uprave one vrednosti na kojima i sami insistiraju godinama: istine i slobodne reči. Očekujemo da ćemo svake subote uveče gledati fenomenalna izdanja u kojima će nam, na sebi svojstven način, sa dozom humora, kritikovati društvene anomalije i skrenuti pažnju sa demagogije na istinu”, kaže izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Nova sezona humoristično-satirične emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” počinje 29. februara na televiziji Nova S i emitovaće se u svom standardnom terminu, subotom u 21h.

Poverenje gledalaca Nova S je zadobila velikim brojem autorskih emisija kao što su “Utisak nedelje” Olje Bećković, “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i “4 i po muškarca”, popodnevnom programu Maje Nikolić i Nataše Miljković “Među nama”, “Mentalnom razgibavanju”, emisijama iz produkcije Insajdera, kvizu “Totalni obrt”, kulinarskoj emisiji “Mr.Kitchen” i emisiji o zdravlju “Zdravi sa dr Katarinom Bajec”.

Izvor: n1info.com