Nastavljamo sa nizom premijera dugoočekivnih nastavaka visokobudžetnih domaćih serija. Od danas ekskluzivno na kanalu Nova S, počinje druga sezona – serije Žigosani u reketu.

Svakog četvrtka i petka u 21:00, korisnici će moći da gledaju nastavak savremene bajke koja prati priču o ponovnom razvoju nekada moćnog KK Radnika. Sve epizode nove sezone imaće i svoje pretpremijere u okviru EON aplikacije putem opcije Video Klub dan ranije, a ukoliko propustite neku epizodu u standardnom terminu možete je odgledati kroz opciju TV unazad 7 dana, takođe preko EON aplikacije.

Novih 45 epizoda prati priču glavnih likova, Voje i Kreše, koji su se nakon mnogo godina sreli sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi – košarci. Otkrićete da razne interesne grupe i dalje čine sve da se dočepaju zemljišta na kom je KK Radnik kako bi ostvarili svoje poslovne planove. Saznajte da li će im to poći za rukom ili će im se i ovog puta uspešno u tome suprostaviti Voja, Kreša i prijatelji.

Uživatćete i dalje u ulogama koje tumače Nebojša Dugalić, Filip Šovagić, Dubravka Mijatović, Vesna Trivalić, Svetozar Cvetković, Boda Nonković, Žika Todorović, Aleksandar Rodojčić, Miona Marković, Miša Dragičević, Milica Zarić, Nenad Heraković i mnogi drugi koji su činili uspešnu ekipu iz prve sezone, dok će ima se kao novi član pridružiti Branislav Lečić

Okupite porodicu i uživajte tokom jeseni i zime uz ovu fenomenalnu seriju samo na kanalu Nova S. Ukoliko do sada niste odgledali prvu sezonu serije Žigosani u reketu, imate priliku da u okviru EON aplikacije u Video klubu, katalogu Nova S Play, odgledate besplatno sve 44 epizode odjednom.

 

Izvor: totaltv.tv