Novi, atraktivni naslovi od aprila su dostupni korisnicima EON platforme, preko EON mobilne aplikacije, na tabletu, telefonu ili računaru.

Nastavak serije Žigosani u reketu već obećava zanimljive zaplete, a ako želite prvi da ih saznate, potražite ih u našem Video klubu i pretpremijerno pogledajte. U istom katalogu, Nova S, mnoge će obradovati i finalna sezona serije Potpredsednica, kao i nova sezona svetski popularne serije Milijarde.

Cinestar TV Premier Plus katalog obogaćen je sjajnim naslovima, kao što su Klub zadovoljnih žena, gde će vam neverovatne oskarovke Džejn Fonda, Dajen Kiton, Kendis Bergen i Meri Stinberdžen u novoj urnebesno zabavnoj komediji pokazati kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan. Avanturistički film Osloni se na Pita privući će široku publiku, a za ljubitelje horora tu je nastavak uspešnog hita, pod nazivom Stranci: Plen u noći. Crtani film Čudovištaiz moje porodice, sigurni smo, okupiće celu porodicu u avanturi života i putu do porodične sreće porodice Višbon, koji su otežani zamkama i oštrim zubima. Decu će obradovati i novi naslovi u Hopster katalogu.

Na EON platformu u okviru Video kluba stižu novi crtaći i u Pikaboo katalog. Katalog Nacionalna geografija takođe donosi nove naslove, Epik drama premijeru serije Versaj, a AXN nove sezone Absentia i Rookie.

Za sve koji nisu stigli još da istraže ceo Pickbox katalog, izdvajamo i preporučujemo hit serije Tajna u njenim očima, Agenti Šilda i Telo je dokaz, koje su dostupne na EON platformi.

Sve što vam preostaje je da uđete u Video klub i izaberete sadržaj za sebe.