Kanal Nicktoons, omiljeni dečiji kanal za decu od 4 do 10 godina, od danas je postao deo TOTAL TV ponude.

Nindža kornjače, Alvin i Veverice, Kuća Buka, Kasagrandes i Kung Fu Panda samo su neki od naslova iz široke ponude Nickelodeon serija. Na Nicktoonsu će se takođe premijerno prikazivati i nove animirane serije, poput Dorg van Dango, Ollie’s pack ili Lego Jurassic World.

Svake nedelje čeka vas trosatni serijski maraton, koji ovog vikenda donosi najbolje epizode Najotkačenijih roditelja (The Fairly Odd Parents), crtanog filma koji govori o porodici Timija Turnera.

Od ponedeljka do petka od 20:00 gledajte duple epizode avantura Sunđer Boba.

Deca će Nicktoons moći da gledaju i na svom profilu u okviru EON Kids-a. Dogodovštine omiljenih junaka dostupne su u bilo kom trenutku i u Nick+ dečijem katalogu u EON Video klubu, a roditelji mogu da budu sigurni da će njihovi mališani provoditi vreme uz kvalitetan i zabavan sadržaj.

Kanal Nicktoons je uveden umesto TV kanala Comedy Central Extra, koji je doneo odluku da prestaje sa emitovanjem programa na području celog regiona.

Korisnici Total TV-a mogu da prate sadržaj i preko EON mobilne aplikacije, TV kanal Nicktoons se dodaje na poziciju 209 i biće dostupan od osnovnog paketa. Korisnicima Total TV-a katalog je dostupan preko EON platforme u Extra i Premium paketu (korisnicima Start paketa nije dostupan).

Nicktoons koji deca gledaju u skoro 90 miliona domova u 29 zemalja sveta, u vlasništvu je vodećeg operatora zabavnih brendova Viacom CBS, kojem pripadaju i Nickelodeon i Nick Jr.

Izvor: totaltv.tv