Unapređena verzija SBB-ove EON platforme potpuno će promeniti doživljaj gledanja televizije svakom korisniku ponaosob, a poseban prostor namenjen je najmlađima u EON Kids-u. EON vam sada preporučuje ono što vas interesuje i što volite da gledate.

Sada svako može da otvori svoj profil i svaki put kada birate određeni sadržaj, EON uči vaše navike i na osnovu onoga što ste do sada gledali, preporučuje vam ono što je najbliže vašem interesovanju. Sadržaj koji je emitovan u poslednjih sedam dana nalazi se u sekciji „Propušteno za tebe“, preporuke iz Video kluba u „Naslovi za tebe“, a uskoro se očekuje i sekcija „Sada za tebe“ na kojoj će biti preporuka sadržaja koji možete da gledate u realnom vremenu na TV-u.

Svaki član porodice može da ima svoj profil u EON-u koji je dostupan na svim uređajima, bez dodatne naplate. U podešavanjima profila možete da izaberete i da li želite da ekran vašeg uređaja bude u tamnom ili svetlom režimu (Dark ili Light mode).

Novi prostor za najmlađe u EON-u

EON platforma jedina je TV platforma kod nas na kojoj deca, u okviru svog EON Kids profila, imaju mogućnost da istražuju i gledaju sve što žele potpuno bezbedno, jer sadrži isključivo sadržaje primerene njihovim godinama. Nešto što će deci gledanje televizije učiniti još zabavnijim je i posebno dizajniran daljinski upravljač koji stiže tokom leta. I deca kao i odrasli mogu da koriste svoj EON Kids profil na svim uređajima.

U Video klubu deci su dostupni neki od najpopularnijih crtanih filmova poput Pepa praseta u okviru Hopstera, Patrolnih šapa u katalogu Nick +, Mačak Tom i prijatelji na Minimaksu, a uskoro i Disney katalog,  kao i mnogi drugi sadržaji na dečijim TV kanalima i u okviru Video kluba.