Uživanje u gledanju filmova i serija na najstarijem domaćem filmskom kanalu – Cinemania od 15. januara će biti neuporedivo bolje jer ovaj kanal počinje emitovanje programa u HD rezoluciji.

Cinemania prikazuje holivudske blokbastere, kultne filmove, radove najboljih svetskih režisera, dečije filmove kao i popularne serije. Pored dugometražnog sadržaja, u programskoj šemi su i raznovrsne kratke zanimljive forme – emisije o filmu, top liste gledanosti, materijali sa snimanja holivudskih filmova kao i najave bioskopskih hitova.

Svi korisnici već u okviru osnovnog paketa će do kraja ovog meseca imati priliku da gledaju neke od svetski poznatih naslova kao što su su triologija “Igraj svoju igru” (Ocean’s Eleven, Twelve, Thirteen), “Hari Poter i red Feniksa”, “Povratak Supermena” kao i film “Seks i grad” i to sve u HD rezoluciji.

Pozicija kanala ostaje nepromenjena, korisnici ga mogu pronaći na poziciji broj 10.

Od 10. januara u katalogu HBO OD može se pronaći nastavak serije Novi Papa. Imaćete priliku da uživate u glumačkim bravurama Džud Lo, Džona Malkoviča, Silvia Orlanda, Sesila De Fransisa i Havijera Kamare. Novi papa je naizgled savršen, ali krije svoje mane i tajne. On odmah shvata da će biti teško da zauzme poziciju svog harizmatičnog i upečatljivog prethodnika, dok se u Vatikanu Vojelo trudi da vodi Crkvu pod udarom raznih skandala – koji prete da zbrišu najviše ešalone zauvek – ali i spoljašnjih pretnji. Ispostavlja se da su Sofija i Ester drugačije nego što se predstavljaju, a kardinal Gutijerez nastavlja da se bori protiv neistomišljenika.

Cinestar Premiere Plus katalog bogatiji je za film Replike. Povratak glumca Kijanu Rivsa u filmove naučne fantastike. Film ispituje etičnost povratka mrtvih u život, bavi se problemom suočavanja s modernom tehnologijom i kloniranjem porodice u podrumu.Poznati neuronaučnik Foster, čiji su supruga i troje dece poginuli u saobraćajnoj nesreći, potpuno očajan uz pomoć svog najboljeg prijatelja i kolege naučnika Vitlija, odlučuje se na rizičan eksperiment – kloniranje njihovih tela. Ništa ga neće zaustaviti u tome, čak i ako mora ići protiv cele vladine laboratorije, policije, ali i zakona fizike.

U novom ABC Studios katalogu gledajte seriju Uvod u anatomiju koja daje uvid u stresan život lekara koji rade sve što je u njihovoj moći kako bi uspeli u svetu medicinskih stručnjaka. Garantuje gledaocima široki spektar zamršenijih zapleta i otkrića koji se mogu naći u svakoj sceni serije: od velike napetosti u hitnoj službi i operacionoj sali te brojnih i sve čudnijih medicinskih slučajeva i situacija, do svih vrsta međuljudskih odnosa kao što su površinska prijateljstava na radnom mestu i strastvene ljubavi, a sve začinjeno velikom dozom drame.

Uživajte u prazničnoj atmosferi uz nove naslove u Video klubu preko EON aplikacije.


Izvor: totaltv.tv